Netthandelen eksploderer.

Klarer vi å møte kundens leveringskrav?

Det siste året har vi alle merket det. En vesentlig økning av pappesker i papiravfallet.


Mange synes det er mye enklere å få ting levert rett hjem – på døra. Det sparer tid og krefter, og mange får samme gledesfølelse når vi åpner pappesken, som når vi kjøper oss noe nytt i en fysisk butikk.


Strenge smitteverntiltak, nedstenging av samfunnet, mer tid hjemme – alt har ført til en eksplosjon av netthandel.
Tall fra SSB
viser en økning på netthandel på godt 40 prosent i 2020, med tilsvarende økning 1.halvår 2021.


Og spådommene tilsier at endringen er kommet for å bli. Men for at netthandelen skal kunne levere er man totalt avhengig av at det kunden faktisk bestiller på nett blir produsert, pakket og sendt med transport så sømløst som mulig.


Så hvordan best administrere denne raskt voksende bransjen?Økt netthandel gir også større behov for logistikk


- Under korona har vi merket vesentlig økning av kjøp gjennom vår nettbutikk. Nedstenging av samfunnet, samt at enda flere har skaffet seg kjæledyr under korona har virkelig økt behovet for dyreutstyr, forteller Kaia Rugseth, daglig leder i PetXL.
PetXL bygger for øyeblikket totalt 7 200 kvadratmeter sentrallager i Bulk Park Lindeberg, med planlagt innflytting den 1. november 2021.


- Å ha et sentralt lager er helt avgjørende for oss. Våre kunder bestiller mye på nett, og forventningen er at pakken skal komme svært raskt hjem på døren, helst samme dag, sier Rugseth.


Under og etter pandemien er behovet ekstra stort for logistikkløsninger, industriell infrastruktur, lager og transport. Skal man sikre effektiv produktleveranse, vil god logistikk være nøkkelen.Bulk sikrer bærekraftige logistikkløsninger for netthandelen!


Bulks logistikkløsninger og industrielle infrastruktur møter kravene for tredjepartsleverandører innen netthandel.


Med strategiske beliggenheter kan man sikre en synergi mellom varehus, transport og frakt. Det sørger vi for ved å plassere varehus utenfor bykjerner, men med direkte adgang til trafikkårer og transporthub-er.


På den måten minimerer vi trafikk samtidig som vi effektiviserer den! Det beste med effektivisering av transporten et at det gir også økt bærekraft.

Flere valgmuligheter og spesifisert tilpasning for våre kunder innen 3PL-markedet gir til gjengjeld flere valgmuligheter for befolkningen, og bidrar til en jevn flyt i produktreisen.


En win-win-win løsning som møter befolkningens nye handlemønster og leveringskrav!