Elektroimportøren utvider med 6 000 kvm hos Bulk Infrastructure i Vestby

I 2017 flyttet Elektroimportøren AS inn i 6 200 kvadratmeter store lokaler hos Bulk Infrastructure i Vestby. Med stadig økende kundemasse og omsetning trenger nå selskapet enda mer plass og har inngått ny leieavtale på ytterligere ca. 6 000 kvm. Når det nye bygget står ferdig i 2021, vil Elektroimportøren AS ha totalt 12 000 kvadratmeter lagerareal og kontorer til rådighet.

- Vi opplever en sterk vekst både i antall kunder og omsetning, og har et stort behov for å utvide, sier daglig leder Andreas Niss hos Elektroimportøren.

Daglig leder i Elektroimportøren, Andreas Niss

Elektroimportøren har en sterk posisjon i Norge som grossist og forhandler innen elektromateriell, varme og belysning.

Selskapet ble etablert i 1994 og er unikt når det gjelder å tilby både profesjonelle og privatkunder gjennom tre distribusjonskanaler; 22 varehus, en nettbutikk og et kundesenter.

Vi er strålende fornøyde med våre lokaler i Vestby i dag, men med den veksten vi har, trenger vi større lager. Bulk Infrastructure er løsningsorienterte og har tilrettelagt slik at vi kan utvide dagens lager med et nytt og tilhørende kontorer som føres opp vegg i vegg med dagens lager. Det nye bygget vil stå ferdig neste år. Bygget vil gi oss stor fleksibilitet i fremtiden her i Vestby, sier Niss.

Vestby Næringspark ligger i Oslos sørlige logistikkområde. Tomtene gir utmerket tilgang til motorveien E6 med forbindelser til Oslo (43 km), Moss (20 km), Sverige (80 km) og Nord-Europa. Bulk Infrastructure, som har utviklet området, har bygget flere industribygg i Vestby, for selskaper som Leman Norway, Nille, Iron Mountain, Synnøve Finden og Vinmonopolet.

Dag Klem, Bulk Industrial Real Estate

– Vi er glade for at vi kunne tilby Elektroimportøren en utvidelse i Vestby. Det er viktig for oss å være løsningsorienterte og finne gode og fleksible løsninger for våre kunder slik at de skal kunne vokse, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure.

Vi har 3 tomteområder i Vestby og opplever stor aktivitet. Området oppfattes som attraktivt for flere, da området har en strategisk god beliggenhet til transportveier som E6 og infrastruktur fra Moss havn, sier Klem

Bulk Infrastructure AS er en av landets ledende selskaper innen datasenter, global fiberutbygging og industrieiendom. Selskapet har siden starten i 2006 bygget og utviklet mer enn 400 000 kvadratmeter industribygg. Bulk operer og oppfører flere datasentre i Norden inkludert Oslo (OS-IX), Kristiansand/Vennesla (N01 Campus) og i Esbjerg (Danmark).