FRA SOLON EIENDOM TIL BULK INDUSTRIAL REAL ESTATE

Nina Hage blir ny konserndirektør i Bulk Industrial Real Estate ASNina Hage
Nina Hage, Ny konserndirektør i Bulk Industrial Real Estate


Oslo 12.mai, 2021: Nina Hage blir ny konserndirektør (EVP) i Bulk Infrastructure AS med ansvaret for Industrial Real Estate, ett av tre forretningsområder i selskapet. Nina kommer fra stillingen som eiendomsutvikler i Solon Eiendom og starter i Bulk i august.

- Bulk er et veldig spennende selskap med imponerende resultater og utvikling. Tung kompetanse er koblet med ambisjoner og tydelige vekstmål, og bærekraftsatsingen gjennomsyrer alle prosesser. Gjennom mange år på utviklersiden har jeg sett at fremtidsvisjoner og gjennomføringsevne skaper resultater. I Bulk Industrial Real Estate finnes begge deler og det gleder jeg meg veldig til å kunne utvikle videre, sier Nina Hage.

Bulk Industrial Real Estate er en av Skandinavias ledende aktører innen logistikk og industrieiendom, og tilbyr lokasjoner med strategisk beliggenhet og bærekraftige løsninger til et marked i rask utvikling. Bulk har en stor tomtebank, profesjonelle prosesser, dyktige medarbeidere og er en ettertraktet samarbeidspartner i det skandinaviske logistikk- og industrieiendomsmarkedet.

Jon Gravråk, CEO i Bulk Industrial Real Estate
Jon Gravråk, CEO i Bulk Industrial Real Estate- Med Nina på plass får vi en leder med bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper. Bulk har ambisiøse målsettinger for å vokse industrieiendomsområdet vårt i Norden både organisk og strukturelt, og Nina bringer den rette energien og «can do» attituden som kreves for å lykkes., sier Jon Gravråk, CEO i Bulk Infrastructure Group AS.


- Nina blir del av et meget kompetent team som har som mål å hjelpe kundene våre med å finne bærekraftige løsninger på morgendagens utfordringer. Hun blir en sentral person både som toppleder i industrieiendomsområdet i Bulk og som en nøkkelperson i vår overordnede konsernledelse, fortsetter Gravråk.


Bulk Industrial Real Estate inngår i Bulk Infrastructure AS der virksomhetsområdene er industrieiendom og digital infrastruktur gjennom datasentre og fibernett. Selskapet har siden starten i 2006 bygget, og har under oppføring mer enn 450 000 kvadratmeter industribygg.


Om Bulk Industrial Real Estate

Bulk Industrial Real Estate skal være Skandinavias ledende eiendomsutvikler av lager-, logistikk og industribygg ved å tilby suverene lokasjoner med strategisk beliggenhet og bærekraftige logistikkløsninger, tilpasset et marked i rask endring. Med tilgjengelige tomter, gjennomtenkte moderne bygg og en profesjonalisert og gjennomtenkt prosess, leverer Bulk Industrial Real Estate et innovativt, fleksibelt logistikkprodukt, og viser seg som en klasseledende rådgiver og samarbeidspartner. Les mer om Bulk Infrastructure Group på
Bulk.no

https://bulkinfrastructure.com/