Hero background image

Bulk Datacentre Dansk Nyhedsbrev

Marts 2023-udgave


Tilmeld dig det danske nyhedsbrev

Vi er nu godt i gang med 2023, hvor det har været en stor fornøjelse at byde nye lokale kunder velkommen i vores datacenter i Esbjerg. Vores veldokumenterede driftsstabilitet, sikkerhed samt høje konnektivitet bliver oftest fremhævet som grundene til, at vi bliver valgt, og i den forbindelse skal det nævnes, at vi primo februar blev ISO 22301 certificeret for Business Continuity.

I dette nyhedsbrev fortæller Cloud Factory om, hvorfor de valgte Bulk Data Centers, vi fortæller også om vores SKI certificering, og så har vi breaking DE-CIX-nyt.

Vi ved, at det kan være en større opgave at flytte servere og netværksudstyr til et nyt datacenter, og derfor står vores Site Manager Rune Bråten selvfølgelig til rådighed ved praktiske spørgsmål - mobil: +45 3117 5898 / mail: Rune.Braten@bulk.no

Vi er også altid klar til at fremvise vores site, hvor du er meget velkommen til at kontakte Business Development Director, Kristian Kofoed-Solheim og aftale nærmere - mobil: +47 908 74 184 / mail: kristian.Kofoed-Solheim@bulk.no.

Hvis du ikke fik læst vores nyhedsbrev fra Q4 2022, så finder du det via dette link.

---------------------------------------------------------------------------

Cloud Factory’s valg af Bulk som datacenter leverandør

I 2022 valgte Cloud Factory, som har hovedkontor i Varde, at indgå en samarbejdsaftale med Bulk Data Centers. Set i lyset af Cloud Factory’s kraftige vækst også internationalt var Bulk Data Centers et helt naturligt valg. Ud over beliggenheden og sikkerheden var det fleksibiliteten, som var afgørende i beslutningsprocessen. Dette er vi utrolig stolte over, og sammen har vi lavet et case study.

Du finder Cloud Factory case study her.

---------------------------------------------------------------------------

Bulk Data Centers nu SKI godkendt

Den 6. februar 2023 trådte den nye leverandøraftale ”02.22 It.drift” i kraft hos Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), og Bulk Data Centers er blevet godkendt som leverandør. Dette betyder i praksis, at det bliver enklere for statslige og kommunale selskaber at vælge en grøn og klimavenlig datacenterløsning, som er solidt forbundet med fiber både lokalt og globalt.

Du kan læse mere om SKI aftalen her: Se aftale - SKI

Bulk indgik i 2022 en aftale med Esbjerg Kommune, og vi har et klart ønske om at tiltrække flere lokale kommuner og offentlige organisationer.

---------------------------------------------------------------------------

Verdens største Interconnection platform live i Esbjerg

Til april går DE-CIX live i Bulk’s datacenter i Esbjerg. DE-CIX er verdens største internet exchange og interconnection platform, og hvad betyder dette for regionen og for dig som kunde?
Esbjerg har længe været omtalt som det nye digitale knudepunkt for Norden og nu inklusiv DE-CIX vil selskaber have mulighed, vil selskaber have muligheden for at oprette cloud connections og peering-aftaler både lokalt og globalt. Helt unikt vil cloud-trafikken blive routet direkte routet direkte til den ønskede cloud-region og dermed undgå unødvendig routing via eksempelvis København. For de fleste vil produktet Microsoft Express route, Microsoft Azure Peering Service eller AWS Direct Connect være det mest nærliggende, men platformen tilbyder meget mere end dette.

Vi har skrevet en kort guide til de 4 meste relevante produkter, som du finder her.

---------------------------------------------------------------------------

Du kan møde Bulk Data Centers her:​​​​​​​

  • 30. marts i Oslo – Data Center Forum Oslo
  • 11-12 maj i Stockholm på Danish Cloud Assosiation studietur
  • 22. maj i København – Danish Data Center Awards
  • 23. maj i København – Danish Data Centers
  • 15. juni i Lyngby – Computerworld Enterprise Architecture Day 2023
  • 15-17 juni på Bornholm – Folkemødet

De bedste hilsner,

Bulk Data Centers Team